לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

חול המועד

שאלה:

אני מכין ספר ספרותי שכתבתי, לדפוס. העורך שעוזר לי לערוך את הספר, נתן לי מספר תיקונים שעלי לעשות (הן בסגנון הכתיבה שלי , הן בלשון הכתיבה שלי). האם מותר לי לערוך את ההגהות והתיקונים בקובץ הממוחשב, בלא להדפיס את הדפים ולשלוח לעורך מיד לאחר חול המועד?

תודה רבה

תשובה:

כתיבה במחשב מותרת בחול המועד כפי שכתבנו פעמים רבות בהרחבה כאן באתר.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. תודה רבה על המענה.
    שאלת המשך: האם מותר לי לשלוח את התיקונים שלי לעורך הספרותי (שמקבל ממני שכר על כך) על מנת שיטמיע את התיקונים ויבחן אותם או ישנה?
    וכן מה הדין במידה וסביר להניח שהוא רוצה להדפיס את העמודים על מנת לסדר את העמודים לפי סדר מסוים?
    ומה הדין אם אני מתנה איתו בפירוש שלא ידפיס רק יעשה תיקונים ממוחשבים בקובץ?
    תודה רבה