תפילה בסוכות

שאלה:

בס״ד
מה עדיף? שאתפלל במניין ואבצע את הניענועים של ארבעת המינים באופן לא מדוייק (אני לא מספיק להדביק את הש״ץ בהלל ובהושענות או שאני לא מדייק בניענועים מתוך הלחץ והנסיון להספיק) או שעדיף שאתפלל ביחידות בבית ואתפלל יותר בכוונה בלי דילוגים ואהיה יותר מרוכז בניענועים?

תשובה:

תתפלל במנין, ובלי לחץ, תתרכז בתפילה וגם אם לא תעשה את הנענועים ביחד עם כולם זה בסדר.

חג שמח.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה.
    אבל זה לא בעייתי שלא אעשה את זה עם כולם מהבחינה שמנענעים כשעונים לש״ץ ״הודו..״? שאז הרי אם אני מנענע לבד אני בעצם לא עונה לש״ץ?