תפילה לחול המועד

שאלה:

שלום
בחול המועד סוכות מתפללים במחזור לשלושה רגלים או עם סידור רגיל? ומה בנוגע למנחה וערבית האם זה משתנה? פשוט היום בבית הכנסת בשבת התפללתי עם המחזור והכל היה בסדר עד שהגיעה תפילת ערבית רגילה ובסידור היה לי רק תפילת ערבית של ערב חג אז הייתי צריך לקחת סידור אחר רגיל.

תשובה:

אפשר בסידור רגיל, התפילה היא של חול עם יעלה ויבוא, אחר כך הלל, ומוסף הוא כמו של יום טוב, רק כל יום הקרבנות המיועדים ליום ספציפי זה.

חג שמח.