לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

לימוד גיטרה בחול המועד

שאלה:

מועדים לשמחה

האם מותר להמשיך ללמוד לנגן על גיטרה בחול המועד, למרות שאת השיר שאני לומד אולי אצלם ואשים באתר של העסק שלי (עדיין לא קיים העסק, והעסק גם לא קשור לנגינה בכלל). אך זה נשמע לי רעיון שיכול להיות טוב לפרסם נגינה שלי, כדרך להראות אם ירצה ה' "הבחור הזה רציני אם השקיע עד כדי כך כדי להצליח לנגן שיר זה, והיי הוא גם מנגן שיר שמוכר לי אז הוא פחות זר לי ואני מרגיש איתו יותר בנוח" או משהו…
תודה רבה כבוד הרב

תשובה:

מותר להתאמן בגיטרה בחול המועד גם אם יש לך תוכניות כל שהן לגבי השיר הזה בעתיד.

בהצלחה.