כיבוס בחול המועד לאחר מלונית קורונה

שאלה:

אשתי תחי' חזרה מ'מלונית' לחולי קורנה בערב החג, כך שלא הספיקה לכבס לה בגדים לחול המועד, למעשה כעת אין לה ולילדים בגדים לחול המועד [מלבד הבגד שהיא לבשה בחג, והוא עדיין עליה].
האם מותר לה לכבס לכבוד חול המועד, ובמידה שכן, האם עליה לצמצם או לכבס בריוח [כמובן, רק לצורך חול המועד]

תשובה:

בשעת הדחק זו יש להקל, ותכבס את בגדיה בצימצום יחד עם בגדי הקטנים.

רפואה שלמה וחג שמח.