סוכות אצל ההורים

שאלה:

אם אני עושה סוכות אצל ההורים שלי(הם חילוניים), ואמרתי להם שאני מתכוון לישון בסוכה, הם אמרו שזה מסוכן ושמסתובבים מידי פעם נחשים בחצר(אולי הם מגזימים בכוונה כדי שאני לא אשן בסוכה), מה לעשות?

תשובה:

אני קצת מפקפק באמת המדוייקת שבדברים, היית שומע מהם אם היו פוגשים נחש בחצר… אז לומר שהם ככה מטיילים…

תעשה את זה במקום ללא צמחייה ותנסה לאטום כמה שאפשר ובעז"ה יהיה בסדר.

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. הם לא מתכוונים מן הסתם לקבוע לך מה לעשות, אתה "בחור גדול", הם רק מייעצים, תאמר להם שהתייעצת עם רב ואתה כן מעוניין לנסות…