איך להחליט על זיווג?

שאלה:

שלום, הכרתי מישהו שאני איתו כבר 9 חודשים בערך ואני כל הזמן רוצה להיפרד ממנו ואז רוצה לחזור אליו ושוב רוצה להיפרד ושוב חוזרת אליו.. ולא מצליחה להחליט אם אני רוצה אותו או לא לחתונה, מפחיד אותי לעשות טעות ולהתחתן עם הבן אדם הלא נכון, אני לא יודעת מה לעשות. איך לבחור נכון זיווג? אני גם שומרת נגיעה ועדיין לא מצליחה להחליט..

תשובה:

שלום וברכה

אין לנו יכולת להייעץ כאשר אנחנו לא מכירים לא אותו ולא אותך, אבל מה שחשוב הוא אכן לנתח בינך לבין עצמך מה טוב לך בו ומה את מרגישה כלפיו ומדוע את נסוגה, ועם הנתונים האלו והתחושות האלו לבוא להתייעץ עם איזו אשה רבנית מבוגרת ומנוסה שגם רגשית פחות מעורבת בענין ממך מטבע הדברים, ואני מניח שהיא תוכל לסייע לך.

בהצלחה רבה מאוד.