תפילין בין העיניים

שאלה:

כל בוקר כשאני מניח תפילין של ראש אני מתלבט ומתחבט האם אני שם במקום הנכון… השאלה היא: האם זה בסדר שזה לא בול באמצע (כי אין דרך לודא שזה אכן באמצע)

תשובה:

אין צורך לדקדק עד כדי כך, ידודעים דברי הדברי חיים שסבר שמה שאמרו יש מקום בראש לשני תפילין הכוונה אפילו זה לצד זה, ואגב שרבים חולקים ומסבירים שהכוונה זה על גבי זה, ודאי אין לדקדק באופן כה מדוייק אלא רק שיהיה כנגד בין העיניים.