שתיה לשיעורים לחולה

שאלה:

אני סובלת יומיים משילשולים חריפים תכופים מאוד והקאות בנוסף חום עד 38 עם חולשה כללית כאבי ראש (כל הזמן שוכבת במיטה) בנוסף עברתי בדיקת קורונה טרם קיבלתי תשובה. איך לנהוג בנוגע לצום

תשובה:

שלום וברכה

אם זה ממשיך כל הזמן יש חשש להתייבשות, ויש לשתות לשיעורין, אבל אם זה ירגע ובעזרת ה' ירגע, וירוס בבטן בדרך כלל הוא קצר, ניתן לצום אא"כ מדובר בקורונה פעילה שאז יש לשתות לשיעורין ליטר שלם, אין צורך באכילה.

רפואה שלמה.