נזלת מעידה על קורונה?

שאלה:

שלום לכבוד הרב שליט"א,

שאלה: בתקופה קשה עכשיוית של פנדמיה, אם מישהו שומר את עצמו טוב ובכל זאת האף שלו נעשה לח ויוצא נוזלים, שאמור להיות שזה אינו כלום ברוב המקרים אלא מפני שמזג אויר מתחיל להתקרר. מ"מ האם זה סיבה לא ללכת לבה"כ שמא יש לו הוירוס ואין לא סימטומה?

הרי שאנשים אינם עושים בדיקה כל יום כמו פוליטקאי שצריכים לפגוש הרבה אנשים יום יום, ואיך נדע?

או רק כאשר יש לו עוד הרגשות שיכול להיות שאז צריך להמתין ולעשות בדיקה?

הרי שהרבה ילדים בבתי ספר כאן כך היו וסגרו הרבה מהם אחרי שהרבה נעשו חולים הגללם.

תודה
ברכה הצלחה שלום ובריאות

תשובה:

למיטב ידיעתי נזלת אינה מאפיינת קורונה ואין סיבה לחשש.