חלום

שאלה:

אני נשואה עם ילדים ברוך ה תודה לה שומרת תורה ומצוות. אני בהריון כעת ברוך ה. יש לנו עובר אחד. חלמתי שאני יולדת 6 ילדים. בלידה מאד קלה. כשהם קטנים עדיין. בחלום הספקתי ללדת 3 ואז ביקשתי לעצור לדבר עם הרופאה לדעת שזה בסדר מבחינת גודל העובר. ידוע לי מה חכמנו אומרים בכלליות על חלומות השאלה מה אומרים על לידות ילדים ועוד כמה ובקלות. תודה רבה

תשובה:

טבעי שחולמים על לידות בעת הריון, לא צריך להתייחס לעצם החלום, אבל אנחנו מברכים מקרב לב שאכן תהיה זו לידה קלה ובריאה כאמותינו שבמצרים שהיו יולדות לבדן בבריאות ובשמחה בנים בריאים וחסונים.

שנה מבורכת ורוב נחת.