וידוי ביום כיפור – מתי?

שאלה:

שלום כבוד הרב,
מתי אומרים וידוי דברים ביום כיפור או לפני? האם אישה צריכה להגיד? האם אפשר לומר בבית ?

תשובה:

שלום וברכה

הוידוי נאמר במהלך יום הכיפורים עשר פעמים, הראשון נאמר במנחה של ערב יום כיפור, ולאחר מכן בכל חמשת תפילות היום, בתפילת הלחש ובחזרת הש"ץ, כמובן גם נשים מתוודות כמו כל יהודי… כדאי שיהיה לך מחזור תפילה ליום הכיפורים שם התפילות מסודרות במקומן בצורה הנוכנה והמתאימה.

שתהיה לכולנו שנה טובה ומבורכת וגמר חתימה טובה.