תפילה טובה או תפילה מהירה עם סליחות?

שאלה:

השאלה היא: יש לי שתי אופציות, א, להתפלל במנין שבו אני ארויח גם סליחות וגם שחרית במנין, אבל הציבור מורכב מאנשים שמתפללים במהירות לא הגיונית בעיני, ואני מרגיש מאוד לא בנוח להתפלל שם.
אופציה ב: להתפלל במנין שיש בו רק שחרית אך שם ארויח תפילה מרוממת עם בני תורה וחזן ירא שמיים (בלי סליחות)
אין אפשרות לשלב את השניים…
(אגב, ייתכן שישנה עוד אפשרות לסליחות עם מנין לפני שקיעה, אבל אם אין – איך עלי לנהוג?)

תשובה:

לכאורה ודאי עדיף תפילה בקהל יראי ה', שנעשית כהלכתה במתינות ובצורה מרוממות.

שנה מבורכת.