צום כיפור אחרי הפלה

שאלה:

עברתי הפלה בשלישי לפני כשבוע, אתמול (יום שני) הייתי שוב במיון וטענו שההפלה לא הסתיימה. הרופא אמר שאסור לי לצום, הגוף עוד בתהליך ובטראומה. הייתי בשבוע 10 פלוס 3 ימים. לא רצו לעשות גרידה אחרי נטילת כדורים כיוון שהרירית דקה ולא רצו לתת זעזוע נוסף. הרופא אסר עליי לצום בכיפור. איך אני צריכה להתנהל? כיפור יום ראשון.

תשובה:

שלום וברכה

נשמע מוזר, אא"כ יש דימום חזק מאוד, הייתי ממליץ להתייעץ עם ד"ר זוסמן, קשה קצת להשיג אבל שווה:

טלפון:
בשורות טובות ושנה טובה