התרת נדרים – כל נדרי

שאלה:

אני לפני לידה בעזרת השם , אני יודעת שאין חובה לעשות התרת נדרים אבל משום שיש חשש שיבואו עם האישה בחשבון בשעת לידה שהיא שעת סכנה הייתי רוצה לעשות התרת נדרים כללית לא על משהו מסויים שאמרתי או כיוונתי אבל אני בטוחה שיצא לי בעבר לנדור או להישבע, אנחנו לפני כיפור האם יש להסתמך רק הבעל בהתרת נדרים שיעשה עליי או שיש התרת נדרים שאני יכולה לעשות בעצמי ?! תודה

תשובה:

תשתתפי באמירת כל נדרי בליל יום כיפור בבית הכנסת, כל נדרי זו התרת נדרים.

לידה קלה ובריאה!