העבר של בן זוג שלי מפריע לי

שאלה:

שלום, יש לי בן זוג כמה חודשים (קשר רציני למטרת נישואין).
יש דבר שמאוד מפריע לי בבן זוג שלי וזה העבר שלו, זה ממש מכאיב לי העובדה שלפני שהיה איתי הוא היה עם הרבה בנות אחרות ועשה איתן מה שעשה(קיים איתן יחסים וכו').
הוא חזר בתשובה ואני יודעת שהוא מתחרט על זה אבל עדיין זה מפריע לי, הוא היה עם המון בנות ואני שמרתי על עצמי, לא היה לי אפילו חבר, אז מאוד קשה לי להיות עם מישהו שעשה הרבה דברים (מאוד לא צנועים .. )בעבר.
האם זה פשוט חוסר התאמה ? או שאולי אני צריכה לדון אותו לכף זכות ואיך לעשות את זה ?
הוא בן אדם טוב ואוהב אותי באמת וגם לי יש אהבה גדולה אליו אבל לא מצליחה להפסיק את ההרגשה הרעה הזו שיש לי כשאני חושבת על זה שבעבר הוא התייחס לבנות כמו אל חפץ והיה עם המון לפני.

תשובה:

שלום וברכה

אין דבר העומד בפני התשובה, ואם הוא מבין עכשיו את רצינות החיים ואת השקפת התורה על מוסד הנישואין זה בסדר גמור, ואין לחשוב על כך כלל. היחס שלו לנשים בעבר אינו משליך על יחסו אליך, איתן הוא לא חשב להתחתן…

בהצלחה רבה והחלטות טובות ויפות.