שיעורים ביום כיפור

שאלה:

אשתי בהריון ובהוראת הרופא שלה (רופא דתי) היא צריכה לשתות לשיעורים ביום כיפור,
מגעיל אותה לשתות מים, האם היא יכולה לשתות שתייה ממותקת (קולה, איגלו, ארטיק קרח)
גמר חתימה טובה

תשובה:

לכתחילה אנחנו ממליצים לאדם שחייב לשתות לשיעורין, שיקח מיץ פירות טבעי או מיץ ענבים טבעי, כך זה גם זן את גוף, ומבחינת דיני יום כיפור זה אותו דבר. כמובן יש לדעת היטב את השיעורים, גש לבית הוראה קרוב לקבל כוסית מדידה זה מאוד נוח.

בהצלחה