מה עושים עם מיפר בידוד?

שאלה:

שלום לכבוד הרב שליט"א,

מעשה שקרה אתמול והיום על איש מהבית הכנסת שאמר שבנו בחזרו לישיבה עשה בדיקה וקיבל לתשובה שיש לו הוירוס. וחי עם אביו ואמו בבית.

האב בא לבית הכנסת ונתפלל בחוץ עם מסיכה דקה, וסיפר למישהו בצידי אודות בנו, ותמהתי מאוד מה האדם הזה היה עושה בבה"כ?!

היה לו להיות בהסגר ולעשות בדיקה שאולי גם יש לו הוירוס, ובגילו יש לו לעשות שאם יש לו הכי מהר שיטפל יותר גבוה סיכום הצלחה. אנשים שהיו ביחס עם מי שיש לו הוירוס פשוט לפי המדינה חייב להיות בהסגר עד שיוודא מה מצבו.

אף שיכול לשבת רחוק מ"מ הוראה משרד הבריאות לא לצאת.

מה יש לעשות? לומר להרב הבית הכנסת ? לא מכיר אותו ויותר צעיר ממנו כמה שנים קשה לי להוכיח אותו מ"מ אם תאמרו לי כן בלי לנדר אומר לו.
ולי נראה שעדיף שהרב יאמר לו משהו, אבל כיון שהוא לא משתמש הנסיכה לא יודע מה יעשה.
אשמח לקבל חוות דעת

תשובה:

תדווח לרב בית הכנסת והוא יעשה בענין זה כחכמתו.

בשורות טובות, ובינתיים… תתרחק ממנו…