תפילות בר"ה

שאלה:

עברה עליי שנה מאוד לא פשוטה, וביום הראשון של ר"ה התפללתי המון על שלא יהו לי עוד קשיים ונסיונות במקום לעסוק בהמלכת השם (יש לציין שאני תמיד מאוד מכוונת בזה, גם באמצע השנה) ופשוט כל הזמן בכיתי ואפילו לחזור בתשובה לא כ"כ חזרתי רק אמרתי לה' שאתה יודע שאני מרגישה שאין לי כוחות אפילו לחזור בתשובה והרבה מהחטאים שלי זה פשוט מרוב הנסיונות שיש לי (שגרמו לי כבר לבעיות נפשיות ואני גם מטופלת בכדורים) אך ה' יודע שאני רוצה הכי שאפשר לשמח אותו ואני עושה ומתאמצת ממש לפעמים אפילו מעל הכוחות כדי לעשות רצונו וכשאני עושה עבירה כואב לי מאוד ואני משתדלת להזהר לא להגיע לזה (כגון להתעצבן על בעלי וכו) האם זה בסדר?

תשובה:

זה מצויין! ההמלכת ה' הכי גדולה היא להבין שאנחנו תלויים בו לגמרי, וכל הטוב יכול לבוא לנו רק ממנו, וזה מה שעשית!

רפואה שלמה ושיהיה תמיד רק שמחות ובריאות!