בידוד ביום כיפור – מה מתפללים?

שאלה:

שלום לכבוד הרב,
אני ככל הנראה אהיה מחויב בבידוד ביום הכיפורים (בבריאות בע"ה), ורציתי לדעת כיצד עלי לנהוג מבחינת התפילות(ספרדי)- אילו חלקים לא אומרים ביחיד, ואילו כן, ובאופן כללי כיצד עלי לנהוג (פשוט אני לא מצליח לחשוב על כל המצבים שיש) בנוגע ליום כיפור בבידוד?
תודה רבה וישר כוח

תשובה:

באופן כללי מה שאי אפשר לומר ביחדי זה רק י"ג מידות, וכמובן כל מה ששייך בדוקא לחזן, כמו עצם חזרת הש"ץ, קדושה וקדיש וכו'. אבל כל הפיוטים מותר לומר.

שיהיה בבריאות ובשורות טובות.