חלמתי על המשיח

שאלה:

שלום כבוד הרב.
לילה ראש השנה (ב׳ בתשרי) חלמתי על ביאת המשיח, חלמתי שהשמים כהים ונופלים מן כדורי אש ומטוסים וציפורים והרבה אנשים סביבי שאני לא מכירה נפגעים ואפילו מתים וכל הדברים שנופלים לא פוגעים בי ואני זוכרת שבחלום הייתי כל כך שמחה וידעתי שהמשיח בא והדבר היחיד שעשיתי זה להסתכל על השמיים בשמחה.
אני בת 18 ואני באה מבית חילוני ברוך השם אני כבר שנתיים בתשובה ואני שומרת שבתות וחגים וברוך השם בשנה האחרונה התחזקתי עוד יותר והתחלתי ללכת בצניעות ולשמור נגיעה ויחד איתי המשפחה שלי התחילה לאט לאט להתחזק ובראש השנה הזה עשיתי ממש השתדלות בתפילות ובכוונות בתפילה.
רציתי לשאול האם יש קשר בין ההשתדלות שלי לבין החלום?
ומה אומר החלום באופן כללי?

תשובה:

אינני יודע אם החלום מבשר משהו, חלומות בזמנינו בדרך כלל אינם משמעותיים, אבל אני כן יודע שמעשייך נפלאים ורצויים, ואין לי ספק שאת אהובה מאוד אצל בורא עולם ששמח איתך מאוד ובמעשייך!

המשיכי לעלות ולהצליח!