שימוש בזום של משרד החינוך לצרכים פרטיים

שאלה:

כמורה יש לי קישור קבוע בזום שנתן לי משרד החינוך ע"מ ללמד את תלמידיי. האם מותר לי להשתמש בזה גם לצורך שיעורים אחרים שלא קשורים למשרד החינוך? כמובן זה לא מפריע או מגביל את השימוש עם התלמידים?! תודה

תשובה:

אין כל בעיה, נר לאחד נר למאה… החיבור הוא קבוע וזה לא מזיק למשרד החינוך אם אתה גם נהנה מנו לצרכיך הפרטיים.

שנה טובה ומתוקה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. גם לצרכים אישיים כמו מפגשים שונים ולימודים שלי?
    בעבר שאלתי אתר שניתן לי כמורה בחינם אם אפשר לעצב בו דברים אישיים וביקשו ממני שלא, אלא רק לצרכי חינוך )שעליו ניתן לי חשבון חינם)

  2. אם אין תוספת תשלום למשרד החינוך, מותר להשתמש בתכנה לשימוש אישי.
    מה שהשיבו לך בעבר מאתר אחר, יתכן והיה להם סיבה לעכב. אבל אם אין סיבה לעכב לשימוש אישי, אין לאסור.