כתם בבדיקה במסולקת דמים

שאלה:

ראיתי דימום קטן ולא הייתי בטוחה שהוא קשור לטחורים
0אני סובלת מהם ומידי פעם המקום מדמם. הפעם ראיתי אחרי ניגוב פנימי וקדמי יותר… האם אצטרך לעשות בדיקה עם עד ולספור 7 נקיים… ולטבול? הרופאה שהלכתי אליה לא ראתה הסבר בכל אופן האם עצם הבדיקה מטמאת?

תשובה:

שלום וברכה

ככל שזה נעשה בניגוב קדמי ופנימי במקום יציאת הדמים, זה אוסר, אלא אם כן תלכי לבודקת טהרה שתוכל לבדוק אם יש שם פצע וכדומה שניתן לתלות בו את הדימום.

שנה טובה.