שאלה:
שלום כבוד הרב,
כתוב :
"אך יש להדגיש שהמשתמשים בכיריים לבשר וחלב, צריכים להקפיד שלא להניח על האש כלים שאינם נגובים לגמרי בתחתיתם, וכן להקפיד לא לבשל באותו הזמן תבשילי חלב ובשר על הכיריים"
אם לעולם לא הקפדנו על כך (בפרט הסעיף הראשון), האם צריך להכשיר את כל המטבח ?
תשובה:
בדיעבד ניתן לסמוך שהחצובות כן מתלבנות במהלך הבישול, ולכן כיון שלא ברור מה היה עליהן, ואם היה אולי היה פגום ואולי נשרף, יש להקל.
תודה כבוד הרב.
השאר תגובה