כשרות חצובות הכיריים – המשך

שאלה:

שלום כבוד הרב,
כתוב :

"אך יש להדגיש שהמשתמשים בכיריים לבשר וחלב, צריכים להקפיד שלא להניח על האש כלים שאינם נגובים לגמרי בתחתיתם, וכן להקפיד לא לבשל באותו הזמן תבשילי חלב ובשר על הכיריים"

אם לעולם לא הקפדנו על כך (בפרט הסעיף הראשון), האם צריך להכשיר את כל המטבח ?

תשובה:

בדיעבד ניתן לסמוך שהחצובות כן מתלבנות במהלך הבישול, ולכן כיון שלא ברור מה היה עליהן, ואם היה אולי היה פגום ואולי נשרף, יש להקל.

הצטרף לדיון

תגובה 1

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל