איך מחנכים לחיי תורה?

שאלה:

שלום לרבנים איך נותנים לילד כוח שהוא לא מחמיץ את העולם שהוא לומד תורה שהוא דתי? תודה רבה

תשובה:

הכי חשוב זו הדוגמא האישית, אף שיחה ודיבור לא תשווה לילד שרואה את אבא יושב ולומד ונהנה מהלימוד וחי את הלימוד ושמח עם התורה ועם ה', כאשר ילד רואה שאבא מדבר על התורה ועל חיי המצוות מתוך חוויה כחלק היסודי של החיים, לא הטפה, אלא חיים אישיים של האבא, זה החינוך הכי חשוב. כמובן במקביל יש לשים לב שלא יהיו חברים רעים, מקום חינוך של אנשים יראי ה', ניתוק ממדיה ושטויות וכו'.

רוב נחת!