תפילת חג

שאלה:

בכל שנה אני רגילה להיות בבית הכנסת בראש השנה כל תפילת שחרית(עדות המזרח)השנה בגלל הסגר אשאר בבית, האם סדר התפילה לבד לאחר תפילת העמידה הוא כזה: פיוט ה' שמעתי שמעך, תענו ותעתרו ברחמים…,אלהי אל תדנני כמעלי…פיוטים עד הוצאת ספר תורה,
האם לומר לעולם ה' דברך ניצב בשמים והיהי רצון שאחרי זה והבקשות ?
לקרוא מהסידור את קריאת התורה והמפטיר?
פיוטים לפני תקיעת שופר ?
מזמור מ"ז 7 פעמים?
ואז תפילת מוסף,פיטום הקטורת ועלינו לשבח.
אשמח לקבל עזרה והכוונה לגבי התפילה
תודה רבה

תשובה:

מותר לומר את כל הפיוטים והבקשות, רק לא לומר חזרת הש"ץ קודשה קדיש וי"ג מידות.

שיתקבלו כל התפילות!