טלויזיה – לפני עיור

שאלה:

בס״ד
אני רוצה להוציא את הטלוויזיה מהחדר כדבר שלקחתי על עצמי, מה עליי לעשות עם הטלוויזיה? הרי אם אמסור אותה למישהו אז יצא שאני נותן לו משהו שבעייני לא ראוי, אז עליי להשליך אותה לאשפה?

תשובה:

שלום וברכה

אינני מכיר אותך, האם הטלויזיה היא שלך או של ההורים? אם זה שלך אפשר לזרוק, לא להביא למישהו אחר, אבל אם זה של ההורים, או שהם יכעסו אם תזרוק, תן לה אותה.

תזכה להמשיך לעלות ולהתעלות!

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. אז כאשר זה שלי אני צריך להשליך לאשפה, אבל כמובן שייתכן מאד שאם אשליך אותה לאשפה מישהו בכל זאת יוכל לאסוף אותה לעצמו. אז עליי להשמיד אותה? או שמספיק שאני זורק אותה ודי?