ליל טבילה בראש השנה

שאלה:

ליל טבילה בראש השנה אני אמורה לטבול בראש השנה הבעייה שאין לי מי שישמור על הילדים האם שבעלי לא ילך לתפילת ליל ראש השנה?

תשובה:

שלום וברכה

אם אין אפשרות אחרת, שיתפלל בבית ביחידות [אולי עדיף לאחר שאת חוזרת, שיוכל להתרכז כראוי ליום גדול וקדוש זה], ובבוקר אם יש אפשרות לטבול במקוה לפני התפילה טוב, ואם הוא חושש מהקורונה, ירחץ עצמו במקלחת שיעור ט' קבין במי ברז, זה בערך 2 דק' תחת הברז.

שנה טובה.

מקורות:

משנה ברורה סי' רמ ס"ק ז.