הלוחמים בקורונה נלחמים גם בנו?

שאלה:

שלום וברכה,
מעולם לא עשיתי זאת ולא חשבתי בכאלה כיוונים אך רציתי לדעת האם אפשר להתפלל לשבר וכישלון אלו הקמים עלינו ומנהלים את נוהל הקורונה בישראל שמוכח באופן שקוף לחלוטין שעושים זאת למעט תורה ויהדות מישראל או שמא להתסכל עליהם כמצילי נפשות ובכלל עושי מצווה ואנו הטועים באבחנה של הדברים,
תודה רבה.

תשובה:

אני משוכנע שהם רוצים רק בטובת העם ובמלחמה בנגיף. נכון הדבר שסולם הערכים שלהם שגוי, ולכן הנושא הכלכלי חשוב להיות ואילו בתי הכנסת ממש לא, אבל זה לא זדון, זה חלק ממצבם העגום בהיותם תינוקות שנשבו, אבל אלו הם רק פרטים בסך המכלול הגדול, שבו הם לוחמים בנגיף, ועושים עבור כולנו עבודה חשובה, ועלינו להכיר טובה ולשתף פעולה בכל הניתן כדי שיבולע המוות לנצח ולא נדע עוד צער ומשחית.

נתפלל להצלחתם!

שבת שלום ובשורות טובות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לפני שנותנים כאן מענה ראוי לברר את המצב לעומק. יש הרבה מידע וסרטונים בנושא. ישנם אנשים שמכתיבים לכל העולם את סדר היום ומטרתם לדלל אוכלוסין. הרב דניאל עשור מדבר לאחרונה על המצב האמיתי כדאי להקשיב

  2. אינני חושב שהוא דוקא מודע לנתונים יותר מאחרים, צריך לשמוע להנחיות גורמי הרפואה ויחד עם זה לעשות מאמץ לא להפסיד מהימים הקדושים הבאים עלינו.