תפילה

שאלה:

ערב טוב, הום הייתי במנחה ובגלל שאני בשנה על אמא, הרב מנה אותי לקרוא קורבנות. הוא לא אמר בפירוש שאני אעלה לכל התפילה אבל ודאי עלתה על דעתו שאעלה לאורך כל התפילה.
הבעיה הוא שלא נטלתי ידיים לפני התפילה, וכששמתי לב לכך זה היה לפני "אשרי". מה היה ראוי לי לעשות :
לתת לאדם אחר להתפלל מאשרי ואילך, או שאני אעלה בלי נטילה מכיון שהרב רצה שאעלה לאורך כל התפילה (ובמקרה הזה ליטול ידיים אי אפשר מפני טורח ציבור) ?
תודה מראש !

תשובה:

מה שצריך זה להתחיל אשרי בקול ותוך כדי אמירתו ללכת לכיור וליטול ידים, זה לא מטריח אף אחד.

ברכה והצלחה