שם שמים לבטלה

שאלה:

לרב שליט"א שלום רב,
לפני כמה זמן, הוצאתי שם שמים המלא לבטלה בשוגג לגמרי (לא כדי תפילה , ברכה או לימוד אלא יצא סתם מהפה בטעות – יצר הרע), עשיתי תשובה על זה, התחרטתי וביכיתי , קיבלתי לעתיד ועדיין יש לי צער רב מזה שלא מניח אותי. האם יש תקנה? מה עליי לעשות כדי לכפר לגמרי. תודה.

תשובה:

שלום וברכה

אם חזרת בתשובה הרי שזה נפלא ביותר! אין מה להצטער עוד, המשיכי לקדש שם שמים בכל הליכותיך, כנגד חילול שם ה' מקדשים שם ה'.

ברכה ןהצלחה.