יחוד

שאלה:

כמה אחים שמגיעים לסטודיו שמופעל ע"י טכנאית אשה, האחים בגילאים 15, 13, 8, 3 בנוסף לאחות בת 5
בסטודיו כמה חדרים והטכנאית ברוב הזמן נמצאת בחדר אחד והשאר בחדר אחר וחלק מהזמן גם בחדר שלה
האם יש בעיה של יחוד במקרה כזה של אשה עם כמה אנשים ואולי אחד מהאחים או האחות מהווים שומר על השאר
ומה במקרה שיש בסטודיו שני נשים כשאחת בכלל בחדר אחר ללא קשר עבודה עם הקבוצה והטכנאית האחרים.

תשובה:

הבן בן שמונה ובדוחק גם האחות בת חמש הם נחשבים שומרים, ואין בעיה של יחוד.