חלום על סבא שלי שנפטר

שאלה:

סבא שלי נפטר לפני כ7 שנים היום חלמתי בחלום שהוא חוזר מביקור במקום אחר לשכונה הביתית עם מזוודה גדולה מאוד כשראיתי את סבא שלי יצאתי מהרכב וראיתי אותו מחבק את דודה שלי והוא מספר לה שהוא לא מרגיש טוב שבקשתי ממנו לחבק אותי הוא סירב כל פעם ולא רצה להסתכל עליי אציין שסבא שלי היה לבוש בגדי א של משטרה ולפני כמה חודשים יצאתי מהשירות שלי במשטרה עקב פציעה

תשובה:

אין כל משמעות לחלום, אבל הוא בהחלט מזכיר לנו שאנחנו יכולים הרבה להועיל לנפטרים, למד קצת משניות לעילוי נשמתו, קבל איזו קבלה טובה, וזה יעזור מאוד עבורו ויכיר לך טובה על כך בעולם העליון.

בהצלחה