המשך סופי חציצה בציפורניים

שאלה:

שלחתי לכם שאלה הבוקר-

בקשר לשאלה ששאלתי אתמול על החציצה בלכלוך בציפורניים.
אז כך:
מבירור עם אשתי-
א. אם מסתכלים על כף היד מבפנים מצד כף היד, הציפורניים לא בולטות החוצה.

ב. שאלתי אותה לגבי הלכלוך שהיה, היא אמרה לי שעל לכלוכים כאלה שלא מאוד בולטים היא אישית לא ממש מקפידה שלא להסתובב איתם, היא לא יודעת מה אחרות, לה זה לא מפריע ביום יום, רק מידי פעם היא מנקה שם לכלוכים כאלו).

ג. היא יודעת שהיא ניקתה היטב לפני הטבילה, והניקיון של הציפורניים היה די סמוך לטבילה, בערך כחצי שעה פחות או יותר. היא די בטוחה שהלכלוכים שהיו הגיעו אחרי הטבילה.

ד. שמנו לב לליכלוכים לא מיד אחרי הטבילה. אלא בינתיים היא הספיקה לעשות עוד קצת דברים בבית (לא עשתה דברים מלכלכים, אבל אולי כן נכנס איכשהו איזה לכלוך) וגם הבחנו בלכלוך רק אחרי התשמיש.

ה. להצריך אותה טבילה נוספת יגרום למתח בינינו. היא לא תקבל את זה בטוב. כי היא חושבת שהיתה בסדר.

תשובה:

בסיטואציה זו ודאי היא לא צריכה עוד טבילה.