עבודה בחברת תקשורת – מכירה חלקית

שאלה:

שלום רב!

הוצעה לי עבודה בחברת תקשורת, שעיקרה היא שירות לקוחות עסקיים בחברה כלומר מתן מענה טלפוני ועבודה משרדית.
אך במידה והלקוח מבקש לברר על תיקי לקוח נוספים עלי להציע לו, או שתוך כדי שיחה אני מבינה שיש חבילה שיותר מתאימה לו עלי להציע לו וכו'
יש בכך פן מכירתי, ובגלל שמדובר אולי באינטרנט ומכשירים לא כשרים שאני עלולה להציע,

האם מותר הלכתית לעבוד במשרה כזו?

תודה ויום טוב

תשובה:

שלום וברכה

כיון שמדובר באדם שבלאו הכי צורך אינטרנט, וכל הנושא הוא רק כמה ישלם על כך, אין לך כל קשר לעצם מה שהוא עושה ואין כל הכשלה בכך שאת מספקת לו חבילה שיותר משתלמת לו וכדומה.