האם חופה כזאת היא חופה תקינה?

שאלה:

אני רוצה להתחתן באולם שיש שם בחופה 4 עמודי אבן ושאפשר לחבר לארבעתם יריעת בד למעלה. השאלה שלי אם חופה כזאת כשרה? אם אפשר במקום עמודי עץ, עמודי אבן שכבר קיימים? והאם אפשר לא לקשט חופה ולעשות אותה הכי פשוטה שיש, כי כבר מסביבה יש צמחים אז לא צריך לדעתי, או שחייב לקשט אותה?

תשובה:

אין כל בעיה בעמודי אבן ואין צורך דוקא בעמודי עץ.

העיקר לזכור שהולכים להקים בית בקדושה ובטהרה, עם שמירת טהרת המשפחה, השבת תהיה שבת של רוממות, וקול התורה יהדהד בבית, ובעזרת ה' תזכו לחיים טובים ומאושרים.