חלום על הריגת נחש

שאלה:

חלמתי שהיה הרבה אנשים והרגתי נחש

תשובה:

חלום על נחש זה חלום טוב, חז"ל אמרו שהרואה נחש בחלומו יצפה לפרנסה!

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. מה לא מובן בתשובה? זה חלום מצויין שמבשר שעכשיו זה הזמן הטוב מבחינתכם לפרנסה!למה זה קשור לנחש אנחנו לא מבינים אבל כך כתוב בגמרא.

  2. השאלה מזכירה לי חלום על נחשים בסלון בביתי כולם היובצבע צהוב ולבן הם היו חמולה של נחשים קטנים גדולים שמנים ומגולגלים ולא הזיקו לי פחדתי נורא מהם ואחי ראה שאני משקשקת מפחד הוא תפס נחש בזנבו והעיף אותו מעבר למשקוף הדלת שם היתה מיטה שישנתי בה ככה עשה לכמה נחשים כאשר אני פוחדת שלא יעיף עלי בטעות ובאמת זה קרה הוא העיף בטעות נחש עלי צעקתי מפחד וקמתי מהחלום בצעקה זה היה ממש מוחשי.
    עד היום איני יודעת את הפתרון.
    אשמח לקבל תשובה רצינית

  3. אני כותב תמיד, אנחנו לא נביאים, אבל אנחנו יודעים מה כתוב בגמרא, ובגמרא כתוב "הרואה נחש בחלומו יצפה לפרנסה" כלומר אף שזה נראה מפחיד כזה, בעצם זה רק מבשר על שפע…