עזרה בלקום ממשבר גם כשקשה

שאלה:

היי הרב, הודיעו לי לפני כמה שעות שלאמא שלי מצאו גוש סרטני… מאז אני מרגישה תחושת ריקנות ושאין לי חשק ומצב רוח לעשות דברים. אני יודעת שהכל יהיה בסדר כי אני סומכת על הקב"ה ולמרות שאולי לא הכי מגיע לנו שהכל יהיה בסדר אני יודעת שהכל יהיה בסדר. אבל אני לא יודעת איך להעלים את תחושת הריקנות.. יש עצה?

תשובה:

שיהיה רפואה שלמה!

צריך להתחזק בתפילה ובאמונה, אם מנתבים את הידיעה הקשה הזו נכון, הרי שאדרבה בזמנים כאלו מרגישים יותר את התלות בה' יתברך! תתפללו ותתחזקו ובעזרת ה' תראו ישועות!