צניעות בהנקה ליד הילדים

שאלה:

שלום וברכה
אני רוצה לברר את ההלכה לגבי אישה מניקה.
יש לנו 3 ילדים הגדול בן 7 השני בן 6 והשלישי בן 3.5, כשאישתי לבד בבית והיא צריכה להניק מה הדינים לגבי הילדים, מאד קשה כשהיא יושבת ומניקה בסלון או בחדר שינה כשהיא כמובן עם סינור הנקה שהם לא יראו חלק מהגוף שלה.
עד כמה היא צריכה להיזהר והאם יש הבדל בין הגילאים?

תשובה:

שלום וברכה

לא ראוי שילד בן שבע יראה חלקי גוף צנועים של אמו, יש להקפיד לכסות היטב, או לחלופין להשתדל שהוא יהיה עסוק במשהו אחר ולא יהיה בחדר.

רוב נחת.