נפגעתי עד עמקי נשמתי

שאלה:

קרובת משפחה פגעה בי מאוד. כל חיי הייתי טובה אליה. והיא פגעה בי כל כך במעשיה וזלזולה בי. שלא עמדתי בפגיעה ובליבי כעס גדול עליה. קשה לי לשלוט בכעס.
אנא עזרתך. תודה
מה לעשות

תשובה:

שלום וברכה

אכן זה קשה בשלב ראשון, אבל בעזרת ה' תוך כמה שעות הכעס ירגע קצת, ואז תוכלי להתבונן קצת וללמד עליה זכות, יכול להיות שהתכוונה לבדיחה, לא תמיד אדם שם לב למה שהוא אומר, גם אנחנו לא תמיד אומרים רק את הטוב והנכון וכו', אני בטוח שבאופן כללי היא מכירה לך טובה, לאחר שתרגעי תתבונני מעט ותראי שהשד לא נורא כל כך.

המשיכי לעשות רק טוב!