ocd נדרים

שאלה:

שלום רב יש לי בעיית ocd גם של נדרים לאחרונה קרה לי כמה פעמים שעשיתי משהו ואחרי שאני עושה אני מקבל על עצמי או נשבע ונודר לאלוקים אפילו שאני לא אעשה את העבירה הזאתי בשבועות הקרובים ואני תמיד נופל ועושה עוד הפעם ומפר את הנדר אפילו אם אני אומר את זה ואני רציני אני לא יודע אם הנדרים תופסים או לא וזה משגע אותי שהפרתי נדר לאלוקים

תשובה:

אדם שנודר באופן בלתי נשלט ocd אין כל משמעות לנדריו, וגם אם לפעמים נדמה לו שהפעם נדר באמת באמת – זה כלום, שטות והבל.

רפואה שלמה וחיים טובים ומאושרים!