שלום בית – קשר עם בת זוג קודמת

שאלה:

לבעלי יש ילד מקשר קודם ללא נישואים,והם עדיין בקשר הדוק מעבר למה שקשור לילד ואני מרגישה כאילו היא עשתה לו איזה כישוף ,לאישה עדיין יש רגשות לבעלי והמצב הזה מאוד מעיק עלי וגורם בינינו למלחמות ואין לנו שלום בית בגללה. מה עושים ?

תשובה:

אין כישופים והכל שטויות. אבל קשר עם בת זוג מחוץ למסגרת הנישואין הוא דבר אסור ומכוער עד מאוד. אם אכן כך הם פני הדברים, ולא סוג של קנאות ופחד מניעים אותך לחשוב כך, הרי שיש להעמידו בנעימות ולא מתוך מריבה על חומרת הענין, לדרוש ממנו לברר נקודה זו ולקבל הנחיות מרב כיצד יתנהל הקשר ביניהם לגבי הילד, וכך לעשות.

שיהיה לכם בית שמח וכשר!