חשש קידושין באישה נשואה?

שאלה:

שלום רב,
1. אישה נשואה שקיבלה מגבר זר נשוי פרחים שקטף ושוקולד, לא היה נוסח כלשהו ולא כוונת קידושין. לאישה לא היה, כנראה שגם לגבר לא, אבל לא ידוע. הוא נשוי. וגם עדים לא היו. האם יש חשש קידושין?
2.האם בכלל יש חשש קידושין באישה שנשואה כבר?
הסיטאוציה שתוארה זה מה שזכור. אולי היה עוד משהו אבל לא זכור. יש מה לחשוש? איך ניתן לחזור על כך בתשובה? תודה רבה

תשובה:

שלום רב,

ברור שאין בזה כל קידושין. אין יכולת לקדש אישה נשואה. אבל במקרה כזה גם אם אינה נשואה אין חשש קידושין. כאשר לא דיברו כלל לא לפני ולא בשעת מעשה ואין להם כוונת קידושין אין חשש קידושין.