שבת בבידוד

שאלה:

אני תקוע בבידוד ולכן אינני יכול לצאת לבית הכנסת הבעייה הכי רצינית היא שאין לי מה לעשות בשבת- מה אפשר לעשות כדי להעביר את הזמן בשבת?

תשובה:

שלום וברכה

חשוב שיהיה לך משהו טוב לקרוא על הפרשה, ותוכל במצב כזה להקל גם לקרוא סתם ספר, שרבים התירו לקרוא בגלל שנהנים מכך, ובלבד שלא יפגע עונג שבת.

בהצלחה רבה ובריאות איתנה!

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. הייתי מציע אם הוא באיזור שמוכרים במכולות 'כל העלונים' או משהו כזה זה נחמד ביותר.
    וגם אם לא, הוא יכול להוריד עלונים מאתר כמו תורת יוסף או לדעת