צימוקים יבשים אורגני

שאלה:

תודה על תשובה המהירה ששאלתי קודם. אותו שאלה לגבי צימוקים כהה אורגני-אפשר להשתמש בם? איך בודקים אותם? תודה רבה.

תשובה:

צימוקים נגועים מאוד, אישית אני לא משתמש כלל בצימוקים בבית אלא בחמוציות שהם בחזקת נקיות, תחליף לא רע… צימוקים כהים קשה יותר לבדוק, בבהירים מתוצרת קליפורניה ניתן להשרות במי סבון כמה דקות ולרחוץ היטב היטב. ושוב, לקנות בחנות עם מחזור מכירות טוב.