בילוי בחוף מעורב

שאלה:

שלוםחלק מהמשפחה שלי הולכת לשמורת חוף אכזיב האם מותר להצטרף אליהם?אפילו לזמן של שעה או שעתיים..הרי גם ברחוב אני פוגש כמעט מדי יום בקיץ מראות לא הכי צנועים ולא רק ברחוב גם בעבודה בבנק וכו' וכו' תודה

תשובה:

חוף מעורב זה לא כמו ברחוב, נשים הרי מסתובבות שם בבגד ים… אינני מכיר את המקום אבל לשיקולך תצרף גם נקודה זו, שאנשים בחוף לא נראים כמו ברחוב.

תצליח מאוד מאוד! יום נעים.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום וברכה, לאישה מותר ללכת לחוף ים מעורב סתם לטיול בלי לשחות שם ? פשוט היא באיזור ורוצה להסתכל עליו או לאכול על החוף וכדו…אם אסור , אז כשהחוף יחסית ריק אבל עדיין יש אנשים זה בסדר? תודה רבה.