התנגדות לבקשת חניה פרטית

שאלה:

אנחנו גרים ברחוב חד סטרי שכל צד ימינו של הרחוב בניינים. אנחנו בניין עם 12 דיירים. לעומת זאת מצד שמאל 3 בתים צמודי קרקע. אנו הדיירים נמצאים במצוקת חנייה ונאלצים לא פעם לחנות רחוק מהבית. אין לנו אפשרות לחנות אלא רק בצד שמאל. לאחרונה קנה אדם את אחד הבתים הצמודי קרקע. וביקש מהעירייה אישור לשתי חניות מקבילות. דבר שגוזל מאיתנו מקום חניה ומקשה עוד יותר ממה שהיה עד עכשיו. האם מותר לנו להתנגד לבקשת החנייה הכפולה שלו באופן מוחלט או לפחות להתנגד לחניה מקבילה. שתופסת 6 מטר ולאפשר רק חנייה אחת פרטית לכלי רכב אחד אחרי השני. כך שזה יתפוס מקום חניה אחד. ולא אחת ליד השנייה. תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה,

מותר לכם להתנגד לבקשה שלו – גם את תתנגדו באופו מוחלט. אין סיבה שהוא יקבל את החניות ולא אתם.

בהצלחה.