זוגיות, יחסי אישות

שאלה:

שלום זה קצת מביך אך אין לי ברירה אני ובעלי נשואים 8 שנים אין לנו ילדים טיפולי פוריות לא עזרו….. בעלי רוב הזמן נרדם מוקדם על הספא אני מתפללת לבורא עולם לנס שייתן לנו ילדים אך לצערי אנחנו לא מנסים מספיק אם בכלל לאחרונה כבר חודשים שאין בינינו יחסי אישות זה מביך אותי לדבר על זה עם בעלי אני מאוד אוהבת ומכבדת את בעלי ולא רוצה לחיות בלעדיו מצד שני עברתי את גיל ה40 ומאוד רוצה ילדים… רוצה מאוד שבורא עולם יעזור לי רוצה מאוד להיות אמא… לא יודעת מה לעשות אני בוכה כל יום בעלי אדם טוב עם רחב ומאמין בבורא ומכבד אותי כאישה אך מעבר לזה אין בינינו כלום…. מה עושים… כבוד הרב בבקשה תעזור לי.

תשובה:

שלום וברכה

המצב שאת מתארת מעיד על בעיה בכל ההבנה של הקשר הזוגי, חוסר פתיחות ותקשורת לקויה, הייתי מציע לך לפתוח את הנושא הזה איתו בצורה נעימה וקרובה, ולבקש בלא לוותר, לפנות לייעוץ זוגי, חייבים ללמוד את הנושא ולפעול נכון.

בהצלחה רבה מאוד וחיים טובים ומאושרים.

נשמע שיש לכם את כל הנתונים, חסר רק קצת למידה…