לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

לא ילבש בהחלקת שיער בלורית

שאלה:

מחלקת שיער לגברים: לאחרונה נפוץ מנהג בעיקר בקרב בני הישיבות (המודרנים יותר) להחליק את השיער [הבלורית] השאלה האם יש בזה משום לא ילבש ? וצ"ע. איני יודע אם יש מכשיר כזה מיוחד לגברים, או שמשתמשים במכשיר החלקה של נשים ? אולי זה גם תלוי בזה ?
תודה רבה לרבנים הגאונים שליט"א

תשובה:

אינני יודע להכריע בזה. אבל לכאורה התוצאה אינה ניכרת כל כך במראה, גם בלורית מטופחת קצרה למדי… זה רק יותר בדמיון של האנשים… ואם זה כך אזי לכאורה מותר.